Салат «Іспанська ніч» на святковий стіл
від Denzhyttya
6 Грудня, 2020
Дуже легкий салат з консервованим тунцем, маринованими грибами, оливками і маслинами, зеленим салатом.
Інгредієнти:
- перець солодкий – 1 шт;
- консервований тунець – 1 банка;
- гриби мариновані – 100 г;
- оливки білі і чорні – по 100 г;
- салат зелений – 100 г;
- олія оливкова.
Приготування
- Якщо у вас маленькі грибочки – залишаємо так, якщо великі – ріжемо шматочками.
- Частину салату рвемо руками, перець ріжемо кубиком.
- Рибу трохи подрібнюємо виделкою.
- Змішуємо всі інгредієнти і викладаємо на тарілку, накриту листям салату.
Смачного!
Джерело:
shkola-zhyttia.com.ua