Салат «Каприз» готую на новорічний стіл вже 4 роки поспіль: гості з’їдають його повністю
від Denzhyttya
31 Грудня, 2021
Думала приготую кілька салатів і вистачить, але ні чоловік просить тарілочку його улюбленого листкового салату. Цей салат відомий мені під назвою “Каприз”, я готую його вже 4 роки поспіль на Новий рік. На цей раз думала обійтися без нього, але ні. Цей м’ясний салат який якщо дуже ліньки формувати шарами можна просто все нарізати і змішати в мисці. Він виходить дивовижно смачним та ніжним. Однозначно раджу приготувати!
Інгредієнти:
- Картопля – 2 шт.
- Куряче філе – 250 г
- Мариновані огірки – 2 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль, майонез
- Цибуля зелена, кріп
Приготування:
- 1 цибулю нарізаємо кубиками, 1 моркву натираємо на великій тертці.
- Обсмажуємо цибулю та моркву до красивого золотистого кольору. Усі підготовлені інгредієнти кладемо на різні тарілочки.
- Дві відварені картоплі нарізаємо на дрібній тертці, солимо за смаком.
- Відварене куряче філе дрібно нарізаємо, солимо за смаком.
- Два середні мариновані огірочки нарізаємо кубиками.
- Три відварені яйця натираємо на дрібній тертці.
- Беремо плоску тарілку і змащуємо її майонезом, щоб нижній шар просочився. Терту картоплю кладемо на тарілку, це буде наш перший шар.
- Другим шаром буде курка, її також змащуємо майонезом.
- Цибулю та моркву кладемо зверху.
- Четвертий шар – мариновані огірки.
- Змащуємо четвертий шар майонезом.
- Зверху посипаємо салат тертими яйцями.
- Прикрашаємо салат зеленою цибулею та кропом.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua