Салат “Королева Осені” із загадковим смаком, легкий та корисний

Салат “Королева Осені” з сирого гарбуза з часником та яйцем на кожен день. Смачний, яскравий та корисний. Так гарбуз мало хто готує, а дарма. Дуже швидкий у приготуванні, цікаве поєднання продуктів, овоч ніяк не видає себе, всі хто пробують не можуть здогадатися, з чого приготовлений салат. Ви скажете, салат на любителя, але все ж, я рекомендую приготувати, і впевнена, що ви гідно оціните цю страву.

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 70 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль – 1/3 ч. л.
  • Перець – за смаком

Приготування:

  1. Сирий гарбуз очистимо і натремо на тертці для корейської моркви.
  2. Відварені яйця натремо на великій тертці.
  3. Відправляємо в миску гарбуз та яйця.Салат "Королева Осені" із загадковим смаком, легкий та корисний
  4. Приготуємо заправку, до сметани додаємо подрібнений часник, сіль і чорний мелений перець за смаком і добре перемішаємо.Салат "Королева Осені" із загадковим смаком, легкий та корисний
  5. Заправка готова, додаємо в миску та перемішуємо Салат готовий.Салат "Королева Осені" із загадковим смаком, легкий та корисний
  6. Можна відразу подавати на стіл, а можна поставити в холодильник настоятися на 1-2 години, салат буде ще смачнішим. За бажанням сметану можна замінити майонезом, але саме зі сметаною салат виходить з оригінальним ніжним смаком. Хто не любить сирий гарбуз, можна відварити. Подати можна як гарнір до м’яса чи риби, як салат або для перекусу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: