Салат “М’ясо під снігом” — просто шикарна закуска

З приготуванням впорається навіть недосвідчений кулінар.

Хочемо поділитися з вами рецептом ще одного смачного салату. Він виходить дуже ніжний і надзвичайно смачний. Салатик точно сподобається кожному, хто його спробує.

А ще є хороша новина, на приготування потрібні прості продукти і мінімум часу. Декілька простих кроків — і смачний салатик готовий.

Необхідні продукти:

  • 300 грамів м’яса
  • 4 солоних огірки
  • 5 курячих яєць
  • 100 грамів горіхів
  • 2 зубчики часнику
  • майонез

Починаємо приготування:

  1. М’ясо відварюємо в підсоленій воді і залишаємо в бульйоні до повного охолодження. Готове м’ясо нарізаємо дрібними шматочками і викладаємо на блюдо. Зверху натираємо часник і змащуємо його майонезом.
  2. Солоні огірки нарізаємо дрібними шматочками, викладаємо зверху на м’ясо.
  3. Відварюємо яйця круто, очищаємо і відокремлюємо білки від жовтків.
  4. Жовтки подрібнюємо виделкою і викладаємо зверху на огірки, змащуємо майонезом. Наступний шар робимо з рубаних волоських горіхів, викладаємо зверху.
  5. Білок натираємо на тертці і викладаємо останнім шаром. Готовий салат залишаємо на 2-3 години в холодильнику, а потім подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: