Салат простенький, але зі смаком. На всі випадки життя: залишить приємне враження

Одна з варіацій на тему «оселедець під шубою», тільки все готується набагато швидше і простіше, нарізали шматочками  і змішали, заправили соусом і подаємо до столу.

Інгредієнти:

  • буряк, картопля по 3 шт
  • оселедець, 150 г
  • яйця, 2 шт
  • зелена цибуля, гарний пучок
  • олія соняшникова, 2 ст.л
  • майонез

Приготування:

  1. Буряки відварюємо або запікаємо в духовці, так вони виходять смачнішими, соковитішими, залишається в овочі багато корисних вітамінів і мікроелементів.
  2. Картоплю відварюємо в мундирах, остуджуємо та чистимо.
  3. Буряк та картоплю, філе оселедця ріжемо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.
  4. Змішуємо всі продукти, заправляємо олією і перемішуємо. Олія тут необхідна для смаку буряка та оселедця.
  5. Заправляємо майонезом та подаємо до столу.Салат простенький, але зі смаком. На всі випадки життя: залишить приємне враження

Така шуба чудово замінює класичний салат, на готування та формування якого, йде більше часу. За бажанням та для ситності деякі додають ще й консервований горошок.

Якщо немає зеленої цибульки, підійде і звичайна цибуля, яку краще попередньо замаринувати в холодній воді, оцті, солі, цукрі. Нехай маринується 20 хвилин, потім віджимаємо та змішуємо з іншими продуктами в салаті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: