Салат простенький, але зі смаком. На всі випадки життя: залишить приємне враження
від Denzhyttya
26 Листопада, 2021
Одна з варіацій на тему «оселедець під шубою», тільки все готується набагато швидше і простіше, нарізали шматочками і змішали, заправили соусом і подаємо до столу.
Інгредієнти:
- буряк, картопля по 3 шт
- оселедець, 150 г
- яйця, 2 шт
- зелена цибуля, гарний пучок
- олія соняшникова, 2 ст.л
- майонез
Приготування:
- Буряки відварюємо або запікаємо в духовці, так вони виходять смачнішими, соковитішими, залишається в овочі багато корисних вітамінів і мікроелементів.
- Картоплю відварюємо в мундирах, остуджуємо та чистимо.
- Буряк та картоплю, філе оселедця ріжемо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.
- Змішуємо всі продукти, заправляємо олією і перемішуємо. Олія тут необхідна для смаку буряка та оселедця.
- Заправляємо майонезом та подаємо до столу.
Така шуба чудово замінює класичний салат, на готування та формування якого, йде більше часу. За бажанням та для ситності деякі додають ще й консервований горошок.
Якщо немає зеленої цибульки, підійде і звичайна цибуля, яку краще попередньо замаринувати в холодній воді, оцті, солі, цукрі. Нехай маринується 20 хвилин, потім віджимаємо та змішуємо з іншими продуктами в салаті.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua