Салат “Спокуса” порадує вас незвичайним смаком.

Ще один простий і дуже смачний салат до вашої скарбнички рецептів. Він обов’язково сподобається тим, хто любить яскраві смачні інгредієнти.

Салат буде листковий, кожен шар трохи промазуватимемо майонезом і за смаком додавати сіль. Шар із корейською морквою можна не солити.

Інгредієнти:

  • Корейська морква 500 гр
  • Печериці 300 гр
  • Яйця 2 шт
  • Сир 100 гр
  • Майонез, сіль

Приготування:

  1. По-перше, потрібно буде посмажити гриби та зварити яйця. Першим шаром у нас буде корейська морква.
  2. Перший шар я не підсолюю. Трохи змастивши майонезом, викладаю другий.
  3. Другим шаром будуть печериці. Насамперед їх необхідно обсмажити на сковороді з додаванням олії.
  4. Третім шаром йдуть дрібно посічені варені курячі яйця. Можна, до речі, їх натерти на тертці.
  5. Майже все готово. Залишився останній шар.
  6. Натираємо на дрібній терці сир. І прикрашаємо зверху наш салат.
  7. Після того, як салат сформували, посипаємо зеленню для краси. Найкраще підходить цибуля.

Ось такий гарний салат виходить. Швидко, досить просто, я вважаю. Мені найбільше подобається там морква. Вона у поєднанні з іншими продуктами дає якийсь особливий смак салату.

Спробуйте, може вам теж сподобається цей салат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: