Салат, який мені сподобався: тепер буде присутній на всіх моїх святах

Нам дуже сподобався салат і я хочу поділитися з вами рецептом. Відразу попереджаю – салат калорійний і дуже ситний, так що не накладайте великі порції. Хоча, це напевно від апетиту залежить, хтось може і добавку попросить.

В даному рецепті я використовувала опеньки, але підійдуть будь-які гриби на ваш смак, хоч печериці з магазину, теж буде відмінно.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча – 250 г
  • Гриби варені – 250 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Огірки солоні або мариновані – 1 шт.
  • Майонез – за смаком

Приготування:

  1. Отже, перш за все зварила печінку в підсоленій воді з лавровим листом і перцем. Варила близько 5-7 хвилин після закипання.Салат, який мені сподобався: тепер буде присутній на всіх моїх святах
  2. Якщо довго варити, печінка буде сухою і зіпсує смак салату.
  3. Щоб перевірити готовність печінки, проткніть її ножем, якщо бульйон прозорий, можна знімати з вогню.
  4. Охолодіть прям в бульйоні, в іншому випадку печінка обвітриться.
  5. Обсмажила цибулю з морквою до м’якості, виклала варені опеньки і обжарила близько 10 хвилин до легкого рум’янцю. Злегка посолила.Салат, який мені сподобався: тепер буде присутній на всіх моїх святах
  6. Якщо не любите смажене або не їсте з якоїсь причини, просто тушкуйте в невеликій кількості води.
  7. Виклала в салатник і охолодила. Печінку нарізала на маленькі шматочки і виклала в салатник.
  8. Нарізала солоні огірки на невеликі шматочки. Можна взяти мариновані огірки, бедет теж смачно.
  9. Нарізала варені яйця. Заправила майонезом і перемішала. За бажанням додайте зелень.
  10. Якщо хочете подати порційно, зручно використовувати кулінарну форму.Салат, який мені сподобався: тепер буде присутній на всіх моїх святах

До речі, салат можна зробити шарами, буде не тільки смачно, але і красиво.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: