Салат з баклажанів з яйцями і цибулею – оригінальний, ситний і дуже смачний
від Denzhyttya
16 Жовтня, 2021
Цей салатик має такий смак, що його не відрізниш від м’ясного. При цьому самі баклажани нагадують смак грибів. Зробіть і собі такий же салат з баклажанів з яйцем і цибулею!
Інгредієнти:
- Два яйця курячі
- Від 2 до 4 штук баклажанів
- Сметани або майонезу – 2 столові ложки
- Одна цибулина
- За своїм смаком взяти солі
- Один пучок кропу
- Трохи соняшникової олії (на обсмажування)
На приготування маринаду:
- 80 мілілітрів води
- Одна чайн. ложка цукру
- ½ чайної ложки cолі
- Одна або дві ст. ложки оцту 9-ти відсоткового
Приготування:
- Треба почистити баклажани, нарізати їх у вигляді шматочків і обсмажити, використавши олію. Потім викладіть їх на паперові серветки, щоб прибрати зайву олію.
- Готуйте маринад. Для цього треба нарізати цибулю у вигляді тонких півкілець, викласти їх в окремий посуд, додати цукру, солі, оцет і залити гарячою водою. Потім відставити в сторону для того, щоб маринад добре настоявся.
- Попередньо зварені яйця треба навпіл розділити і нарізати як півкільця. Потім подрібніть листочки кропу.
- В окрему миску викладіть цибулю (віджату), потім обсмажені шматочки баклажанів, додайте яйця, зелень, майонез (або сметану). Якщо потрібно, досоліть салат і розмішайте, викладіть на тарілку.
Вийшло дуже смачно і до того ж досить ситно! Їжте на здоров’я!
Джерело:
shkola-zhyttia.com.ua