Салат з консервованого тунця і овочів

Інгредієнти:

  • Салатне листя – 1 пучок
  • Огірок – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Варені яйця – 2 шт.
  • Консервований тунець шматочками – 80 г
  • Оливкова олія
  • Зерниста гірчиця
  • Сіль, мелений перець

Спосіб приготування:

  1. Салатне листя замочити у воді на півгодини. Промити, дати висохнути і порвати руками на тарілку.
  2. Зверху розкласти шматочки огірка, помідора, яєць і тунця.
  3. Посолити і поперчити, полити оливковою олією, змішаною з гірчицею.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: