Салат з куркою, морквою по-корейськи та маринованими грибами
Салат з пікантною морквою по-корейськи, ніжним курячим м’ясом, солоними огірками та ароматними печерицями відрізняється чудовим смаком, апетитним зовнішнім виглядом та прикрасить будь-яке домашнє свято.
Куряче філе робить салат ситним, а морква по-корейськи додає гостроти. В результаті виходить цікавий ніжний, приємний та злегка пікантний смак. За наявності готового курячого філе цей салат можна приготувати всього за 10 хвилин. Складають небагато, потрібно тільки все порізати та заправити майонезом. Поглинається цей салат із неймовірною швидкістю, добавку просять усі.
Інгредієнти:
- Куряче філе 150 г
- Огірки солені 100 г
- Печериці мариновані 100 г
- Майонез 2 ст.
- Перець чорний молотий за смаком
- Морква по-корейськи”150 г
- Сіль за смаком
- Зелень свіжа прикрасити
Приготування:
Етап 1 / 7
Підготувати необхідний набір інгредієнтів: куряче філе, морква по-корейськи, мариновані печериці, солоні або мариновані огірки, майонез, сіль, чорний мелений перець і свіжу зелень для прикраси.
Куряче філе заздалегідь відварити до готовності та охолодити.
На мій смак салат виходить краще із солоними (квашеними) огірками, але можна використовувати і мариновані.
Етап 2 / 7
Морква по-корейськи віджати від маринаду.
Якщо морква довга, нарізати її дрібніше.
Викласти у миску.
Етап 3 / 7
Солоні огірки нарізати дрібно.
Додати до моркви .
Етап 4 / 7
Варене куряче філе нарізати.
Додати його до решти інгредієнтів.
Етап 5 / 7
Мариновані печериці нарізати невеликими шматочками.
Додати до решти інгредієнтів.
Декілька пластин грибів залишити цілими для прикраси.
Етап 6 / 7
Заправити салат майонезом та акуратно перемішати.
Спробувати салат на смак, посолити та поперчити.
На мій смак солі та пікантності від моркви по-корейськи, солоних огірків та маринованих грибів достатньо.
Я не солила і не перчила.
Етап 7 / 7
Викласти салат у салатник, прикрасити пластинами печериць та свіжою зеленню.
Відразу подавати.
Смачного!