Салат з квашеної капусту: їж і здоровій

Простий і смачний салат на кожен день. Може бути основною стравою, особливо якщо ви на пості. Або стати відмінним гарніром, доповненням до м’яса, рибки. Салатик простий в приготуванні, але дуже корисний. Для нього краще використовувати саме квашену капусту.

Інгредієнти:

  • 400 грам квашеної капусти
  • 1 цибулина
  • 1 банка консервованого горошку
  • сіль, перець за смаком
  • пів столової ложки оцту 9%
  • 3 столові ложки соняшникової олії

Приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими пір’їнками. Перекладаємо в миску, додаємо кип’яток і залишаємо на кілька хвилин. Потім відкидаємо на друшляк і промиваємо.
  2. Квашену капусту кладемо в миску, злегка віджимаючи від розсолу. Додаємо до неї приготовлену цибулю.
  3. З горошку зливаємо зайву рідину і додаємо до решти продуктів. Салат солимо і перчимо до смаку, заправляємо оцтом і олією. Все перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: