Салат з морквою, куркою та сиром
від Denzhyttya
27 Листопада, 2021
Цей салат можна готувати, хоч щодня! Він білковий, поживний, а ще у його складі є клітковина!
Швидкість приготування цієї страви також приємно порадує. Відварити заздалегідь потрібно тільки яйця та філе. М’ясо рекомендую посолити, покладаючись на власний смак.
Інгредієнти:
- яйця
- мариновані огірки
- морква
- твердий сир
- філе
- майонез
- сіль та спеції
Приготування:
- Свіжу моркву натерти на корейській тертці. Посолити і заправити олією.
- Я додаю гострих спецій, на свій смак і перемішую. Наприклад, суміш перців.
- Відварені яйця порізати на маленькі шматочки.
- Нарізати куряче філе на дрібні шматочки.
- Нарізати огірки мариновані на дрібно.
- Можна використовувати бочкові огірки, також виходить дуже смачно. За рахунок цього салат можна навіть не солити, але тут справа вибору кожного – краще завжди зробити пробу та визначитись особисто додавати сіль чи ні.
- Натерти на тертці будь-який сорт твердого сорту і заправити продукти майонезом.
Якщо переживаєте щодо калорійності цього салату та користі, заправляйте продукти майонезом домашнього приготування.
Подавати салат до столу можна відразу.
Також заправити продукти можна з натуральним йогуртом чи сметаною. Але мені більше подобається ця страва з майонезом.
Джерело:
zhyttia.com.ua