Салат з морською капустою і тунцем
від Denzhyttya
10 Жовтня, 2021
Салат з морською капустою готується дуже швидко, особливо якщо заздалегідь зварити яйця.
Перемішую , прикрашаю, як можу, – і на стіл! Всі родичі в захваті!
Інгредієнти:
- яйце 5 штук.
- крабові палички 200 г
- морська капуста 300 г
- консервований тунець 200 г
- майонез 2-3 ст. л.
Приготування:
- Насамперед підготуйте всі продукти. Яйця відваріть круто, остудіть і очистіть від шкаралупи. Наріжте їх дрібно . Крабові палички натріть на крупній тертці.
- Рибні консерви (необов’язково тунець, беріть будь-які) розімніть виделкою . Пересипте в глибокий салатник. Туди ж відправте морську капусту.
- У салатник пересипте також підготовлені яйця і крабові палички. Заправте суміш майонезом і перемішайте. Спробуйте салат на смак. Якщо не вистачає яскравості, додайте спеції.
Зустрічала на просторах Інтернету рецепт, де до всіх вище перерахованих інгредієнтів додавали ще й консервовану кукурудзу. Як на мене, тоді Салат з морською капустою виходить занадто солодким. Але ви можете спробувати.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya