Салат з огірків і сардин

Іноді найкращі страви виявляються найпростішими. Часу на їх приготування йде мінімум, проте які вони смачні! Салат з огірків і сардин відноситься саме до цієї категорії страв.

У нашій родині його називають рибним олів’є. Головним чином завдяки наявності огірків, горошку і яєць. Тільки замість майонезу використовується сметана, а замість м’яса – сардини. Поєднання вкрай вдале! Свіжі хрусткі огірочки і рибна заправка ніби створені одне для одного.

салат з огірків і сардин

Інгредієнти:

  • огірки 3-4 шт.
  • яйця 3-4 шт.
  • консервований горошок 100-150 г
  • Сардина в маслі 300 г
  • Зелена цибуля 20 г
  • кріп 15 г
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • сметана 1,5 ст. л.

Приготування:

  1. Яйця відварити до повної готовності (на варіння піде приблизно 10 хвилин). Остудіть їх і наріжте кубиками.як приготувати салат з огірками
  2. Огірки помийте і наріжте кубиками. Додайте до яєць.рецепт салату з огірками
  3. Дрібно наріжте зелень, додайте горошок  – перемішайте всі інгредієнти.річний салат рецепт
  4. Приготуйте рибну заправку: розімніть сардини в сметані. Додайте сіль і перець за смаком, після чого заправте салат і перемішайте. Готово!салат з огірків і сардин

Салат виходить щільним. Тому його можна подавати як в якості самостійної страви, так і в якості намазки на хліб. Виходить відмінна закуска. З рибними консервами можна експериментувати: замінити сардини на тунець або шпроти, наприклад. Збережіть наш рецепт! Впевнені, він не раз стане вам у пригоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: