Салат з пекінською капустою і апельсинами

Салат з пекінською капустою і апельсинами – це не тільки смачна, але і швидка закуска. Для приготування вам знадобиться максимум 20 хвилин. Головна родзинка  страви в свіжій заправці з апельсинового соку, яку ви з легкістю зробите самі.

Інгредієнти

  • морква 1 шт.
  • апельсин 2 шт.
  • капуста пекінська 400 г
  • Яблучний оцет 1 ч. Л.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • зелень за смаком

Приготування

  1. Тонко наріжте пекінську капусту. Почистіть і натріть моркву на великій тертці .капуста і морква
  2. 1 апельсин очистіть від шкірки, розберіть на часточки. Потім вийміть м’якоть фрукта з прозорих мембран і поріжте кубиками.
  3. Змішайте всі інгредієнти, поперчіть.
  4. Для заправки розріжте другий апельсин навпіл і вичавіть з нього сік. У сік додайте оливкову олію, сіль і оцет.
  5. Заправте салат і ретельно перемішайте. Дайте страві настоятися протягом 15 хвилин. Перед подачею прикрасьте салат зеленню.салат з апельсинами
Свіжий салат відмінно підійде в якості доповнення до вашого обіду або вечері. Якщо хочете зробити з закуски більш самостійну страву, додайте до списку інгредієнтів варене куряче філе, яке ідеально поєднується з капустою і апельсинами. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: