Салат з яловичим язиком «Тифліс»
від Denzhyttya
23 Листопада, 2020
Грузинська кухня – ситна, насичена смаками і яскрава на вигляд. В одному з грузинських ресторанчиків офіціантка подала салат з яловичим язиком «Тифліс». Зізнаюся чесно, щоб розкуштувати всі інгредієнти, я поверталася в туди ще пару разів . Ділюся отриманим рецептом!
Інгредієнти
- яловичий язик 1 шт.
- часник 2 зуб.
- волоські горіхи 50 г
- огірки 1 шт.
- кінза за смаком
- майонез 1 ст. л.
- сіль за смаком
- суміш перців за смаком
Приготування
- Яловичий язик відварити в підсоленій воді. На це піде близько години. Потім трохи остудіть і зніміть з нього шкіру. М’якоть наріжте дрібними брусочками, пересипте в салатницю.
- Волоські горіхи і очищений часник помістіть в блендер. Подрібніть в крихту. Простежте, щоб інгредієнти подрібнилися однорідно. Огірок наріжте дрібними кубиками.
- Пересипте горіхи з часником і огірок до язика, заправте їх майонезом. Посоліть страву, додайте трохи перцю і посічену кінзу за смаком. Можете замінити її будь-якою іншою зеленню.
- В принципі, салат готовий до подачі. Але краще відправити його хоча б на годину в холодильник. Так ви дасте можливість страві просочитися.
Салат з яловичим язиком «Тифліс» – страва святкова.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya