Салат з яловичим язиком «Тифліс»

Грузинська кухня – ситна, насичена смаками і яскрава на вигляд. В одному з грузинських ресторанчиків  офіціантка подала салат з яловичим язиком «Тифліс». Зізнаюся чесно, щоб розкуштувати всі інгредієнти, я поверталася в туди  ще пару разів . Ділюся отриманим рецептом!

салат з яловичим язиком

Інгредієнти

  • яловичий язик 1 шт.
  • часник 2 зуб.
  • волоські горіхи 50 г
  • огірки 1 шт.
  • кінза за смаком
  • майонез 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • суміш перців за смаком

Приготування

  1. Яловичий язик відварити в підсоленій воді. На це піде близько години. Потім трохи остудіть і зніміть з нього шкіру. М’якоть наріжте дрібними брусочками, пересипте в салатницю.
  2. Волоські горіхи і очищений часник помістіть в блендер. Подрібніть в крихту. Простежте, щоб інгредієнти подрібнилися однорідно. Огірок наріжте дрібними кубиками.салат з мовою
  3. Пересипте горіхи з часником і огірок до язика, заправте їх майонезом. Посоліть страву, додайте трохи перцю і  посічену кінзу за смаком. Можете замінити її будь-якою іншою зеленню.
  4. В принципі, салат готовий до подачі. Але краще відправити його хоча б на годину в холодильник. Так ви дасте можливість страві просочитися.салат з мовою і горіхами
Салат з яловичим язиком «Тифліс» – страва святкова.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: