Салат зі шпротами і горошком

Шпроти – продукт не тільки бутербродний. Взяти, наприклад, хоча б салат зі шпротами і сухариками. Ніжний і пікантний смак такого інгредієнта прекрасно поєднується з вареними овочами, що робить страви дуже ситними.

Сьогодні ж ми вирішили поділитися з вами рецептом оригінального теплого салату зі шпротами в поєднанні з консервованим горошком, запеченою картоплею і болгарським перчиком. Вам повинно сподобатися!

Інгредієнти

  • картопля 2 шт.
  • огірки солені 2 шт.
  • шпроти 250 г
  • горошок 200 г
  • болгарський перець 0,5 шт.
  • цибуля 0,5 шт.
  • майонез 3 ст. л.
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • петрушка за смаком
  • зелена цибуля за смаком

Приготування

  1. Картоплю ретельно вимийте і висушіть. Відправте її в шкірці в духовку хвилин на 10, до готовності. Далі залиште овочі остигати.
  2. Далі наріжте картоплю часточками, а солоні огірки кружечками або  половинками (в залежності від розміру огірків). Перець наріжте скибочками, а цибулю – тонкими півкільцями. Можете їх замаринувати.картопляний салат
  3. Часточки картоплі викладіть на тарілку для подачі. Хаотично, але рівномірно посипте її нарізаними огірками, цибулею, перцем і консервованим горошком. Посоліть і поперчіть за смаком.
  4. Шпроти дістаньте з масла, останнім дайте стекти. Викладіть рибку кругом хвостами вниз. Пару ложок майонезу викладіть в середину салату. Зверху заправку посипте рубаними петрушкою і зеленою цибулею.картопляний салат зі шпротаміт

Акуратно перемішаєте салат вже перед подачею, щоб він мав свіжий вигляд, а кожен інгредієнт – свій смак. Цей екстравагантний салат припаде до смаку любителям солоного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: