Салат зі смаженими грибами і яйцями

Салат зі смаженими грибами і яйцями – смачна, ситна страва з нетривіальним смаком. Якщо ви хочете урізноманітнити буденний або святковий стіл, обов’язково спробуйте приготувати за цим рецептом.

Інгредієнти для салату

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Гриби відварені – 120 г
  • Морква – 120 г
  • Цибуля ріпчаста – 120 г
  • Горошок зелений консервований – 120 г
  • Соус томатний – 3 ст. л.
  • Сметана 20% – 3 ст. л.
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Приправа універсальна – 1 ч.л.
  • Сіль – 2 щіпки

Процес приготування салату зі смаженими грибами і яйцями

Цибулю порізати кубиками і відправити на розігріту з олією сковороду. Хвилини через 3 викласти  до цибулі моркву. У мене вона була вже грубо натерта і заморожена, але можна використовувати свіжу.

Потім відправити  до овочів порізані гриби. Я їх заморожувала вже відвареними. Якщо у вас свіжі або просто заморожені, то попередньо відваріть.

Через 5 хвилин влити  оцет, перемішати і через пару хвилин вимкнути газ. Можна використовувати будь-який натуральний оцет який вам до смаку.

Дати грибам і овочам охолонути. Потім додати до них варені яйця, порізані кубиками. Викласти консервований горошок, попередньо зливши з нього зайву рідину.

Додати  томатний соус з літніх заготовок. Можна використовувати і свіжий помідор. Заправити салат сметаною, універсальною приправою і сіллю. Ретельно розмішати, подавати порційно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: