Шарлотка по-новому: легко і швидко готується

Класичні рецепти шарлотки вже встигли стати звичними і буденними, багато господинь намагаються знайти щось інше, в складі якого, все ж будуть присутні улюблені яблука. Скористайтеся моїм рецептом і отримаєте чудове доповнення до чаю.

Інгредієнти:

  • яйця, 4 шт
  • цукор, 100 г
  • сіль дрібка
  • ванілін за смаком
  • молоко, 100 мл
  • олія соняшникова, 90 г;
  • борошно, 190 г
  • розпушувач, 1 ч.л

Для приготування начинки необхідно:

  • яблука кисло-солодкі, 3 шт
  • цукор, 1 ст.л
  • кориця на смак
  • яблука солодкі, 2 шт
  • варення абрикосове або інше

Приготування:

  1. Збиваємо яйця з сіллю, потім всипаємо цукор і ванілін і збиваємо 5 хвилин. Вливаємо молоко і олію, збиваємо.
  2. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в масу і збиваємо.
  3. Форму застеляємо пергаментом і виливаємо частину тіста і запікаємо при 170 градусах 15 хвилин.Смачніше тістечка. Шарлотка по-новому: легко і швидко готується
  4. Яблука ріжемо шматочками і змішуємо з корицею і цукром. Солодкі яблука ріжемо тонкими часточками.
  5. Пиріг змащуємо джемом, викладаємо нарізані яблука і заливаємо  тістом,що залишилося.Смачніше тістечка. Шарлотка по-новому: легко і швидко готується
  6. Зверху вдавлюємо красиві, солодкі яблучні пластинки і випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.Смачніше тістечка. Шарлотка по-новому: легко і швидко готується
  7. Гарячий пиріг змащуємо медом або варенням, щоб верхні яблучка стали м’якшими.
  8. Остуджуємо і, якщо хочете, перед подачею ще можна посипати цукровою пудрою.Смачніше тістечка. Шарлотка по-новому: легко і швидко готується

Пиріг виходить багатошаровим і ніжним, дуже м’яким, ви точно його полюбите.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: