Шарлотка з грушками

Шарлотка з грушками

Інгредієнти

  • 500 г грушок
  • 2 яйця
  • 180 г цукру
  • 200 мл натурального йогурту чи ряжанки
  • 250 г борошна
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • 0,5 ч. ложки солі

Приготування

  1. Духовку розігріти до 200 градусів.
  2. Грушки очистити від шкірки і серцевини, порізати кубиками середньої величини.
  3. Яйця збити з цукром, додати йогурт, борошно, розпушувач, сіль. Ретельно перемішати і додати шматочки груш. На форму для запікання вистелити пергамент, викласти тісто. Випікати 40-45 хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: