Скільки б гарячих страв не планувалося подати до святкового столу, але холодна закуска обов’язково повинна бути. А що ж найбільше люблять гості? Звичайно ж, ароматну м’ясну нарізку, яку можна і на бутерброд покласти, і так, вприкуску з картоплею поїсти. Загалом, нарізка – незамінна річ на святковому столі.
При цьому подавати її слід на красивому блюді, шикарно прикрасивши і естетично уклавши. Але як це зробити, коли ковбас і м’яса безліч видів, та ще й овочам потрібно додати яскравості? Як все вмістити?
Сьогодні ми покажемо вам 20 варіантів оформлення м’ясних нарізок. Вони досить прості у виконанні і при цьому виглядають фантастично красиво.
Ви можете зробити троянду з ковбаси або цікаві рулетики-канапе.
А як щодо яскравого букета з м’яса і овочів? Виглядає божественно! Так і хочеться все спробувати!
Також можна скласти м’ясні продукти за сортами і надати їм незвичайний вигляд. Єдине обмеження тут – ваша власна фантазія.
Не бійтеся додавати в нарізки фрукти – ананаси, яблука чудово поєднуються з м’ясом. А ще вони додадуть яскравості і апетитності страви.
Хазяєчки, не забувайте ще про свіжу зелень – ароматні пучки кропу або петрушки не лише створять мальовничий вигляд, але і заманять гостей своїм соковитим запахом.
Крім м’яса на тарілці може знаходитися сир різних сортів, а ще оливки або маслини. Такі варіанти закуски припадуть до смаку будь-якому гостю.
Експериментуйте, пробуйте, проявляйте фантазію! Прикрашайте свій стіл незвичайними закусками.
Пам’ятайте, що розмір не має значення. Робіть ставку на розмаїтість і гарне оформлення! Гості обов’язково оцінять ваші старання!