“Бите скло” – торт без випічки

  • Яскравий і смачний!
Бите скло" - торт без випічки

Візьміть на замітку цей рецепт .

З ним можна сміливо експериментувати – додавати сезонні фрукти і ягоди. Завдяки цьому ваш торт стане ще більш яскравим і смачним.

Ось що вам знадобиться для його приготування:

  • 90 г вишневого желе (полуничне ) ;
  • 90 г лимонного желе (апельсинове,персикове);
  • 90 г желе Ківі
  • 90 г консервованих персиків(за бажанням)
  • 150 г желатину;
  • 25 г води;
  • 580 мл сметани; ( я змішую куповану й домашню)
  • 200 р цукру
  • ванільний цукор

Приготування:

  1. Вишневе і лимонне та  желе з ківі приготуйте так, як зазначено на упаковці (тільки води візьміть трішки менше , можна в 2 рази менше).
  2. Отриману суміш залийте в посуд таким чином, щоб висота желе була 1,5–2 см.
  3. Поставте  в холодильник – нехай желе повністю застигне. Після цього дістаньте його з холодильника і наріжте невеликими кубиками чи ромбиками.
  4. Персики наріжте невеликими шматочками.
  5. У глибокій ємності змішати желатин з 80 мл води і залиште суміш на 15-20 хвилин, щоб вона розбухла, а якщо швидкорозчинний желатин , то вистачиить і 6-7 хв.
  6. Потім перемістіть суміш в сотейник і підігрійте до повного розчинення желатину. Зніміть каструлю з вогню і остудіть.
  7. З допомогою міксера збийте сметану з цукром (на самій низькій швидкості), тонкою цівкою влийте желатин ( охолоджений) і гарненько все перемішайте.
  8. Перелийте сметанну суміш в глибокий посуд з круглим дном, додайте нарізані персики  і кубики желе. Акуратно перемішайте.
  9. Відправте десерт в холодильник на 4 години – нехай повністю застигне.
  10. Щоб легко дістати торт з посуду, занурте посуд в гарячу воду на 20 секунд, а потім швидко переверніть желейний торт торт на тарілку. Експериментуйте з додаванням різного желе та фруктів ( Я люблю додавати  ківі та апельсини взимку)

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: