Шоколадні тюльпани з сиром
від Denzhyttya
23 Серпня, 2021
Шоколадні тюльпани виходять смачні і красиві. А ніжна сирна начинка додає печиву деяку схожість з сочниками.
Какао в тісто можна не додавати, тоді воно буде білим. Але в такому випадку збільшіть кількість борошна на 30 м Раджу додати до сиру кардамон, він зробить печиво з начинкою шалено ароматною. Так що будьте готові до несподіваного візиту сусідів.
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно 320 г
- Вершкове масло 110 г
- сметана 130 г
- цукор 140 г
- Какао-порошок 3 ст. л.
- яйце 1 шт.
- розпушувач 1,5 ч. Л.
- Сир 250 г
- лимонна цедра 1 ст. л.
- кардамон 0,5 ч. Л.
- Кукурудзяне борошно 1-2 ст. л.
- сіль 1 трісок.
Приготування:
- Змішайте сир з 60 г цукру, яєчним білком, цедрою і кардамоном. Добре розітріть до однорідності. Якщо маса вийшла рідкою, всипте крохмаль (в сухий сир можна не додавати). Накрийте начинку плівкою і приберіть в холодильник.
- З’єднайте борошно, розпушувач, цукор, какао і сіль і перемішайте. Додайте охолоджене масло, нарізане кубиками, і перетріть суміш руками в крихту. Потім покладіть в миску сметану і жовток. Замісіть м’яке тісто.
- Замотайте тісто в харчову плівку і охолодіть в холодильнику протягом 40 хвилин. Підготовлене тісто скачайте в ковбаску і розділіть її на 16 рівних шматочків по 40 г кожен. Сформуйте кульки.
- Розкачайте кульки в кружечки товщиною 3-4 мм. Зробіть розріз від центру до краю коржа і викладіть уздовж нього 1 ч. л. начинки. Акуратно згорніть тісто по колу, ховаючи сир всередині «тюльпана». Приберіть заготовки в холодильник на 15 хвилин.
- Викладіть печиво на деко, застелене пергаментним папером і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
Шоколадне печиво можна посипати цукровою пудрою або какао. Я іноді поливаю його розтопленим шоколадом або занурюю в нього частину випічки. Поки шоколад не застиг, можна вмочити печиво в кокосову стружку, подрібнені горіхи і вафельну крихту. Тоді отримаєте справжнє асорті.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya