Шпарагівка в сухарях. Дуже просто і смачно!
від Denzhyttya
16 Липня, 2021
Стручкова квасоля готується швидко і просто. Головне – аби плоди не були перестиглі, тоді вони можуть бути жорсткими.
Інгредієнти:
- 400 г шпарагівки,
- 3 ст. ложки панірувальних сухарів,
- 100 г масла,
- сіль,
- перець.
Приготування:
- Шпарагівку варити у підсоленому окропі до м’якості (приблизно 20 хв), відцідити.
- Масло розтопити на сковорідці, насипати туди сухарів.
- Смажити до легкого зарум’янення і додати шпарагівку.
- Посолити, поперчити, можна вичавити зубець часнику. ( Можна додати тертого сиру, буде також дуже смачно)
- Смажити ще майже 5 хв і подати до столу.
Джерело:
simya.com.ua
Позначки