Курячі котлети з ківі у духовці

Курячі котлети з ківі у духовці

Котлетки виходять надзвичайно ніжними, а у поєднанні з ківі – соковитими і пікантними. Гніздечка можна використовувати, як швидкий перекус на роботі, адже їх не потрібно гріти – вони прекрасно смакують холодними.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 700 г курячого філе
  • третина батона
  • 1 яйце
  • 3 ківі
  • 1 морквина
  • 150 г твердого сиру
  • олія, молоко
  • сіль, перець до смаку.

Приготування

  1. Батон без шкірки замочити в молоці, залишити на 5 хвилин, відтиснути
  2. Куряче філе разом з батоном пропустити через м’ясорубку.
  3. У фарш додати яйце, сіль, перець, добре перемішати.
  4. Моркву відварити.
  5. Ківі і моркву очистити, нарізати невеликими кубиками, перемішати, – це начинка.
  6. З фаршу сформувати круглі котлети, зробити заглиблення і викласти в нього начинку.
  7. Викласти котлети на змащене олією деко.
  8. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  9. Сир натерти на тертці і посипати гнізда за 5 хвилин до готовності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: