Швидка та ніжна піца

Легке повітряне тісто на кефірі, будь-яка начинка. Піца не тільки швидка, а й ніжна, приготована без особливих кухонних клопотів.

Інгредієнти:

тісто:

  • кефір 500 мл
  • яйця 2 шт.
  • борошно 3-4 склянки
  • сода 1 ч. л.
  • сіль 1 ч.л.

для начинки:

  • ковбаса 300 г
  • печериці 200 г
  • кетчуп 1 упаковку або томатну пасту змішати зі спеціями за смаком
  • цибуля ріпчаста 2 головки
  • Пармезан, Моцарелла, тверді сири, майонез, яйця,

Приготування:

  1. Для тісту перемішати кефір із сирими курячими яйцями, сіллю, харчовою содою та борошном, попередньо просіяним. Тісто має вийти напіврідким.
  2. Змастити деко олією, посипати панірувальними сухарями, викласти тісто, розрівняти по всій поверхні. Соус кетчуп нанести у вигляді решітки
  3. Нарізати печериці соломкою, ковбасу – соломкою або кружечками. Усі інгредієнти викласти на тісто. Посипати піцу тертим твердим сиром.
  4. Запекти в духовці при 180-200 градусів до готовності приблизно від 15 до 30 хвилин. Начинку такої піци також можна додати скибочки помідорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: