Швидка вечеря на сковороді: спеціально тримаю в холодильнику фарш

Страва  дуже апетитна та ароматна, до якої вам залишиться тільки зробити швидкий салат і подавати.

Інгредієнти:

  • фарш курячий, 1 кг
  • цибуля, 180 г
  • солодкий перець, 60 г
  • часник, 2 зуб
  • сухарі панірувальні, 25 г
  • зелень за смаком
  • сіль, 1 ч.л
  • гострий перчик половина
  • суміш перців, коріандр, паприка копчена

Приготування:

  1. В якості гарніру можна запекти в духовці різні овочі або зробити салат зі свіжих овочів і придумати швидкий, домашній соус.
  2. Дрібно нарізаємо цибулю та змішуємо з фаршем.
  3. Гострий перчик дрібно ріжемо, солодкий  нарізаємо шматочками, пдрібнюємо  кріп, петрушку та базилік, все додаємо у фарш і перемішуємо.
  4. Додаємо тертий часник, сухарі, сіль та спеції. Добре вимішуємо масу до повної однорідності. Спеції та приправи додавайте на свій смак.
  5. Формуємо шашлички, змочуючи руки водою, щоб було простіше і фарш не липнув до рук.Шашлик більше не готую. Швидка вечеря на сковороді: спеціально тримаю в холодильнику фарш
  6. Обсмажуємо в олії до рум’яної скоринки з усіх боків.Шашлик більше не готую. Швидка вечеря на сковороді: спеціально тримаю в холодильнику фарш
  7. Швидко готуємо салат зі свіжих овочів та запікаємо солодкий перець, кабачки та баклажани в духовці.Шашлик більше не готую. Швидка вечеря на сковороді: спеціально тримаю в холодильнику фарш
  8. Можна додати ще шматочки картоплі, приправлену спеціями та часником.Шашлик більше не готую. Швидка вечеря на сковороді: спеціально тримаю в холодильнику фарш

Це дуже проста, але дуже смачна страва, яку ви можете зробити на вечерю або здивувати нею гостей за святковим столом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: