Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею на обід або вечерю.
від Denzhyttya
27 Жовтня, 2021
Ніжні і дуже соковиті фрикадельки виходять смачними і ароматними, а готуються дуже просто і легко.
Інгредієнти:
- Фарш курячий 500 г (можна будь-який)
- Зелений гіркий перець 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Суміш спецій за смаком
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Часник 3 зуб.
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Сир голландський 150 г
- Томатний соус за смаком
- Чебрець за смаком
- Орегано (материнка звичайна) за смаком
Приготування:
- Фарш змішуємо з подрібненою зеленню, зеленою цибулею, натертою цибулею, борошном, сіллю, перцем і різними спеціями за смаком, натертим часником і яйцями, олією.
- Масу добре спочатку вимішуємо, потім відбиваємо кілька хвилин.
- Форму змащуємо олією.
- Формуємо фрикадельки і викладаємо у форму.
- В середині кожної робимо поглиблення столовою ложкою.
- Вкладаємо в поглиблення картопляні пиріжки (пюре з тертим сиром, шматочком вершкового масла, кропом і іншими добавками на ваш смак).
- Розводимо томатну пасту з водою і ароматними травами, сіллю, поливаємо фрикадельки соусом, зверху ще посипаємо тертим сиром.
- Запікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
- Ця закуска вам точно сподобається і її можна подавати з будь-яким гарніром. Наприклад, з відвареним рисом, поливши його підливою з фрикадельок.
Джерело:
popoisty.com