Швидкий рецепт дерунів з капустою і яйцем. Ситна страва, яку дуже легко приготувати
від Denzhyttya
22 Жовтня, 2021
Великі картопляні деруни з капустою і морквою. Готується все просто і швидко, виходить дуже ситно і смачно.
Інгредієнти:
- капуста, морква, цибуля і картопля
- яйця, 2 шт
- борошно, 2 – 3 столові ложки
- спеції, сіль, перець, ароматні трави
Приготування:
- Цибулі беріть пару штук, подрібнюємо дрібним кубиком і обсмажуємо на олії до золотистого.
- Одну моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі.
- Половину капусти дрібно і тонко шаткуємо, додаємо до овочів і тушкуємо.
- Солимо і перчимо, додаємо чебрець та інші ароматні трави, зелень за смаком. Тушкувати краще під кришкою, так швидше і соковитіше виходить.
- Картоплю (штук 8) натираємо на грубій терці.
- Віджимаємо картопляну масу і змішуємо з остиглими овочами.
- Додаємо яйця, борошно, солимо за смаком і добре перемішуємо.
- Розігріваємо олію, викладаємо масу порційно, розподіляючи по сковороді.
- Обсмажуємо такі млинці до рум’яності з двох сторін.
- Капустяно-картопляні млинці виходять дуже смачними і ситними.
А якщо ви ще зробите домашні соуси, наприклад, часниковий на сметані або майонезі, тоді буде ще смачніше і оригінальніше.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua