Швидкий яблучний пиріг з молоком

Яблучний пиріг виходить просто ідеальним, дуже смачним, ароматним, пишним. На відміну від класичної шарлотки, в рецепті присутнє молоко, яке робить бісквіт вологим і пиріг не буде розсипатися при нарізці.

Інгредієнти:

  • яблука, 5 шт
  • яйця, 2 шт
  • молоко і цукор по 100 г
  • олія, 60 мл
  • борошно, 200 г
  • розпушувач, 5 г
  • ванілін
  • цукрова пудра

Приготування:

  1. Яблука краще вибирайте солодко-кислого сорту, так вийде ідеальний баланс смаку із солодким бісквітом. Ріжемо їх тонкими часточками.
  2. Яйця збиваємо з цукром міксером.
  3. Вливаємо олію і молоко, збиваємо.
  4. Порада: буде краще, якщо всі продукти будуть кімнатної температури, щоб тісто вийшло з рівномірно-гладкою текстурою і добре піднімалося в духовці.
  5. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо в масу і вимішуємо. За смаком вводимо ванілін.
  6. Густе тісто добре вимішуємо, щоб воно стало повністю однорідним.
  7. Форму застилаємо пергаментом і викладаємо яблучні скибочки. Заливаємо тістом.Буду пекти щодня. Швидкий яблучний пиріг з молоком
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.
  9. Охолоджуємо пиріг і посипаємо цукровою пудрою або збитою жирною сметаною (вершками) з пудрою. Такий крем завжди відмінно підходить до шарлотки.Буду пекти щодня. Швидкий яблучний пиріг з молоком

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: