Скумбрія під шубою на новий лад
від Denzhyttya
23 Листопада, 2021
Цей салат ви можете робити із солоної чи копченої скумбрії, у будь-якому варіанті у вас вийде дуже оригінальний та розкішний результат.
Інгредієнти:
- скумбрія, 2 шт
- буряк та картопля по 500 г
- морква, 200 г
- яйця, 4 шт
- цибуля звичайна або фіолетова, 1 шт
- майонез
Приготування:
- Відварюємо або запікаємо буряк, моркву та картоплю. Якщо запечете, салат виходить із оригінальним смаком.
- Картоплю натираємо на великій тертці і відразу змішуємо з невеликою кількістю майонезу.
- Викладаємо шар картоплі у форму та розрівнюємо. Відразу формуйте салат на тарілці, яку подаватимете до столу.
- Другий шар – риба , шматочками – так ріжемо одну, а другу ріжемо акуратними скибочками – це буде декор салату.
- Цибулю ріжемо дрібно, викладаємо на рибу. Робимо сіточку майонезу.
- Натираємо моркву на великій тертці та викладаємо на цибулю. Сітка майонезу.
- Натираємо на великій тертці буряк, викладаємо на моркву та сіточка майонезу. Її розрівнюємо шаром.
- Натираємо яйця на будь-якій тертці, розподіляємо по салату і красиво викладаємо скибочки скумбрії у вигляді косички, прикрашаємо гілочками кропу.
- Накриваємо плівкою і відправляємо настоюватися у холодильник.
Салат виходить дуже ніжним та повітряним, копчена скумбрія надає оригінального смаку та аромату. А декор із риби, робить салат зовсім «рибним».
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua