Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копчена
від Denzhyttya
22 Вересня, 2021
Така скумбрія точно займе перше місце серед ваших святкових закусок. З мінімумом продуктів, виходить розкішна страва.
Інгредієнти:
- скумбрія, 3 шт
- цибуля, 4 шт
- перець
- гірчиця, 3 ст.л
- майонез, 3 – 4 ст.л
- соєвий соус, 5 ст.л
Приготування:
- Рибу очищаємо від усього зайвого і ріжемо порційними шматочками по 2 см завтовшки.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і змішуємо з шматочками риби.
- Для соусу змішуємо гірчицю з майонезом і соєвим соусом.
- Виливаємо соус на рибу і посипаємо чорним перцем за смаком, добре вимішуємо масу і залишаємо на 30 хвилин.
- Викладаємо всю масу в форму для запікання так, щоб першим шаром була цибуля, а зверху – шматочки риби.
- Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.Рибка виходить золотиста, апетитна, за смаком дуже схожа на рибу гарячого копчення. Смак доповнює ароматна і хрустка цибуля.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua