Смачна тушкована картопля з капустою, грибами і копченою куркою

Така апетитна страва стане улюбленцем у кожній родині. За рахунок копченої курочки ця смакота набуває відмінний аромат копченостей і приголомшливі смакові якості. Страва калорійна, ситна і мега апетитна. Жоден член сім’ї не залишиться байдужим. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 400 гр копченого курячого стегенця
  • 300 гр картоплі
  • 300 гр капусти
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 150 гр печериць
  • 3 столові ложки олії
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування:

  1. В першу чергу знімаємо м’ясо з курячого стегенця і нарізаємо його.
  2. Потім вимиваємо добре гриби і нарізаємо пластинами.
  3. Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлені інгредієнти обсмажуватися до легкої рум’яної скоринки.
  4.  Після закінчення потрібного часу перекладаємо курку з грибами в окрему ємність.
  5. Очищаємо картоплю і нарізаємо маленькими шматочками. Також чистимо цибулю і дрібно ріжемо її. Перекладаємо ці інгредієнти в ту ж сковорідку і обсмажуємо їх, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.
  6. Очищаємо моркву і тремо її на тертці для корейської моркви. Після закінчення потрібного часу перекладаємо до решти інгредієнтів і продовжуємо процес смаження ще три хвилини. Вогонь повинен бути мінімальним.
  7. Потім тонко шаткуємо капусту і поміщаємо слідом. Вливаємо трохи води і тушкуємо все 10-15 хвилин. Після закінчення потрібного часу картопля повинна бути повністю готова.
  8. Після чого додаємо сюди підготовлену курку з грибами. Солимо і перчимо до смаку. Добре все перемішуємо і накриваємо сковорідку кришкою. Продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин на мінімальному вогні.
  9. Після закінчення потрібного часу страва готова і її можна гарячою подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: