Смачна тушкована картопля з капустою, грибами і копченою куркою
від Denzhyttya
11 Вересня, 2021
Така апетитна страва стане улюбленцем у кожній родині. За рахунок копченої курочки ця смакота набуває відмінний аромат копченостей і приголомшливі смакові якості. Страва калорійна, ситна і мега апетитна. Жоден член сім’ї не залишиться байдужим. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Інгредієнти:
- 400 гр копченого курячого стегенця
- 300 гр картоплі
- 300 гр капусти
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 морква
- 150 гр печериць
- 3 столові ложки олії
- сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування:
- В першу чергу знімаємо м’ясо з курячого стегенця і нарізаємо його.
- Потім вимиваємо добре гриби і нарізаємо пластинами.
- Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлені інгредієнти обсмажуватися до легкої рум’яної скоринки.
- Після закінчення потрібного часу перекладаємо курку з грибами в окрему ємність.
- Очищаємо картоплю і нарізаємо маленькими шматочками. Також чистимо цибулю і дрібно ріжемо її. Перекладаємо ці інгредієнти в ту ж сковорідку і обсмажуємо їх, періодично помішуючи, 5-7 хвилин.
- Очищаємо моркву і тремо її на тертці для корейської моркви. Після закінчення потрібного часу перекладаємо до решти інгредієнтів і продовжуємо процес смаження ще три хвилини. Вогонь повинен бути мінімальним.
- Потім тонко шаткуємо капусту і поміщаємо слідом. Вливаємо трохи води і тушкуємо все 10-15 хвилин. Після закінчення потрібного часу картопля повинна бути повністю готова.
- Після чого додаємо сюди підготовлену курку з грибами. Солимо і перчимо до смаку. Добре все перемішуємо і накриваємо сковорідку кришкою. Продовжуємо тушкувати ще 5 хвилин на мінімальному вогні.
- Після закінчення потрібного часу страва готова і її можна гарячою подавати до столу.
Джерело:
mandarynka.com.ua