Смачне гарбузове печиво “Мадлен”. Ділюся рецептом
від Denzhyttya
1 Листопада, 2021
Існує безліч варіацій приготування печива. Пропонуємо зробити його гарбузовим і порадувати своїх рідних такою смачною осінньою випічкою. Доповнимо класику гарбузовим пюре та спеціями для імбирних пряників. Виходить мега смачно. Всім рекомендую.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- половина склянки цукрового піску
- 1 склянка борошна
- половина склянки гарбузового пюре
- 1 чайна ложка суміші спецій для пряників.
- половина чайної ложки розпушувача
- половина склянки розтопленого вершкового масла
Приготування:
- Насамперед в окремій ємності збиваємо яйця з цукровим піском 8 хвилин. В результаті ми маємо отримати світлу та збільшену в об’ємі масу.
- Окремо просіюємо борошно, розпушувач та спеції. Перемішуємо та додаємо в підготовлену масу. Додаємо гарбузове пюре. Акуратно перемішуємо та прибираємо тісто в холодильник на півгодини.
- Після закінчення потрібного часу викладаємо у формочки для печива «Мадлен» по 1 столовій ложці тіста. Розрівнюємо та відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10-15 хвилин.
- Після закінчення потрібного часу залишаємо на решітці охолоджуватися.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки