Смачні цибуляники

Обов’язково спробуйте приготувати цибуляники. Страва проста і смачна , нагадує смажену рибу.

Інгредієнти:

  • цибуля – 4 шт.
  • оцет-50 гр
  • цукор 2 ч.ложки
  •  борошно – 2 -3 ст. л.
  • кефір -100гр
  • сода – 1/2 ч. л.
  • морква – 3 шт.
  • томатна паста – 75 г
  • сіль, перець, цукор – за смаком
  • олія – для обсмажування

Приготування:

  1. Цибулю (3 шт.) порізати дрібно. Посолити, поперчити , додати цукор, оцет залишити на 15 хвилин, щоб цибуля трішки замаринувалась.
  2. Збити яйця , додати кефір і перемішати з борошном , содою, додати сіль за смаком.
  3. Цибулю гарно віджати і додати до тіста і знову перемішати. Тісто  вийде як на оладки .
  4. Смажити на олії з двох сторін на невеликому вогні, викладаючи масу ложкою.
  5. Можна викладати в формочки, щоб котлетки були акуратнішими.
  6. Цибуляники готові.

Щоб вони були ще смачнішими, приготуємо соус.

  1. Дрібно порізати цибулину, що залишилась і натерти моркву.
  2. Обсмажити цибулю на олії, додати моркву і тушкувати до м’якості.
  3. Посолити, поперчити, додати цукор і томатну пасту.
  4. Тушкувати 5 хвилин.
  5. Викласти приготований соус зверху на цибуляники.Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: