Смачний салат “Діана” на святковий стіл!

Це ніжний і ситний салат з невеликою кількістю інгредієнтів. Виходить дуже смачно, а виглядає неймовірно ефектно!

Інгредієнти:

  • Печінка тріски – 250 г
  • Рис відварний – 1 склянка
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Огірки свіжі – 2 шт.
  • Кукурудза консервована – 150 г
  • Цибуля зелена
  • Листя салату
  • Петрушка
  • Майонез
  • Сіль, перець білий – за смаком

Приготування:

  1. Підготуйте посуд для всіх інгредієнтів. Один огірок наріжте кубиком, а другий залиште для прикраси салату. Посічіть зелену цибулю і змішайте в мисці з огірком.
  2. Відваріть яйця, відокремте білок від жовтків. Білки потріть на грубій терці, а жовтки – на дрібній. Наріжте печінку тріски ножем, а відварений рис заправте олією від печінки і посоліть.
  3. Огірок, який залишився наріжте спіраллю за допомогою спеціального пристосування.
  4. Візьміть гарну святкову тарілку, викладіть на неї листя салату, зверху поставте сервірувальне кільце діаметром 16 см. Воно коштує досить недорого, я його використовую для приготування салатів, пирогів, тортів.
  5. Викладайте шари в такому порядку: рис, печінка тріски, відварені білки, майонез, консервована кукурудза, майонез, огірок і цибулю, майонез, яєчні жовтки;
  6. Злегка утрамбуйте всі шари, зніміть сервировочное кільце, зверху викладіть спіраль з огірка і листя петрушки.

Неймовірно смачний святковий салат готовий! Моя свекруха не претендує на оригінальність, цей рецепт є в інтернеті і в багатьох кухарських книгах, але головне, що він перевірений роками!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: