Смачнішої курки ви ще не куштували. Готуємо смачно та швидко

М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами – це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить.

Інгредієнти:

  • стегенця курячі, 6 шт
  • вершкове масло, олія
  • сіль, перець, спеції
  • часник, 5 зубчиків
  • помідори, 2 шт
  • печериці, 250 г
  • базилік
  • вершки, 300 мл
  • борошно, 1 ст.л
  • зелень

Приготування:

  1. Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.
  3. На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди.
  4. Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.
  5. Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком.
  6. Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо.
  7. Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.
  8. Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води.
  9. Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.

Смачнішої курки ви ще не куштували. Готуємо смачно та швидко

Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: