Смачнішої курки ви ще не куштували. Готуємо смачно та швидко
від Denzhyttya
7 Листопада, 2021
М’яке та ніжне м’ясо у вершковому соусі з грибами – це ситний та апетитний обід, вечеря. Все готується просто і швидко, а результат вас здивує та підкорить.
Інгредієнти:
- стегенця курячі, 6 шт
- вершкове масло, олія
- сіль, перець, спеції
- часник, 5 зубчиків
- помідори, 2 шт
- печериці, 250 г
- базилік
- вершки, 300 мл
- борошно, 1 ст.л
- зелень
Приготування:
- Стегенця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Маринуємо в солі, суміші перців, спеціях за смаком.
- На сковороді змішуємо шматочок вершкового масла і олію, викладаємо м’ясо і обсмажуємо до рум’яності з двох боків. Викладаємо із сковороди.
- Обсмажуємо цибулю півкільцями протягом 7 хвилин.
- Помідори очищаємо від шкірки, обшпаривши їх кип’ятком.
- Гриби ріжемо шматочками і додаємо до цибулі, обсмажуємо.
- Помідори ріжемо шматочками і додаємо до цибулі та грибів, солимо і перчимо, тушкуємо кілька хвилин.
- Додаємо борошно та вершки, перемішуємо. Якщо соус виходить дуже густим, вливаємо трохи води.
- Укладаємо м’ясо, накриваємо кришкою і готуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
Ароматну, з розкішним смаком страву, подаємо, посипавши свіжою зеленню та поєднуючи з будь-якими гарнірами.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua