Смачний десерт до чаю

Торти з крихти із різними кремами давно стали звичними на наших столах. Вони готуються просто і швидко, на просочення в холодильнику не потрібно багато часу, і в них ви можете додавати свої продукти і робити крем за смаком.

Інгредієнти:

  • борошно, 250 г
  • масло вершкове, 150 г
  • цукор, 70 г
  • сметана жирна, 500 г
  • яйця, 2 шт.
  • цукор, 15 г
  • крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л
  • ванілін

Приготування:

  1. Борошно змішуємо з тертим, попередньо замороженим вершковим маслом та цукром, перетворюємо масу на крихту.
  2. Висипаємо крихту на суху сковороду та обсмажуємо на невеликому вогні, постійно перемішуючи до рум’яності. Охолоджуємо.
  3. Для крему змішуємо сметану, яйця, крохмаль, цукор і всипаємо за бажанням ванілін. Варимо крем на маленькому вогні до густого стану. Охолоджуємо та збиваємо міксером.
  4. Формуємо торт у кондитерському кільці.
  5. Викладаємо шар крихти, трохи трамбуємо і зверху кладемо шар крему. Таким чином чергуємо та збираємо весь торт.
  6. Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник настоюватись на кілька годин.

Торт виходить ніжним та повітряним, просто тане в роті. Крем ви можете робити будь-який на свій смак, сюди відмінно підходить заварний класичний на молоці або крем з вершками та цукровою пудрою.Жодного печива та духовки: готую смачний десерт до чаю за лічені хвилини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: