Смачний десерт до чаю
від Denzhyttya
13 Лютого, 2022
Торти з крихти із різними кремами давно стали звичними на наших столах. Вони готуються просто і швидко, на просочення в холодильнику не потрібно багато часу, і в них ви можете додавати свої продукти і робити крем за смаком.
Інгредієнти:
- борошно, 250 г
- масло вершкове, 150 г
- цукор, 70 г
- сметана жирна, 500 г
- яйця, 2 шт.
- цукор, 15 г
- крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л
- ванілін
Приготування:
- Борошно змішуємо з тертим, попередньо замороженим вершковим маслом та цукром, перетворюємо масу на крихту.
- Висипаємо крихту на суху сковороду та обсмажуємо на невеликому вогні, постійно перемішуючи до рум’яності. Охолоджуємо.
- Для крему змішуємо сметану, яйця, крохмаль, цукор і всипаємо за бажанням ванілін. Варимо крем на маленькому вогні до густого стану. Охолоджуємо та збиваємо міксером.
- Формуємо торт у кондитерському кільці.
- Викладаємо шар крихти, трохи трамбуємо і зверху кладемо шар крему. Таким чином чергуємо та збираємо весь торт.
- Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник настоюватись на кілька годин.
Торт виходить ніжним та повітряним, просто тане в роті. Крем ви можете робити будь-який на свій смак, сюди відмінно підходить заварний класичний на молоці або крем з вершками та цукровою пудрою.
Джерело:
mandarynka.com.ua