Смачний лінивий пиріг з листкового тіста. Діти в захваті від нього

Готується пиріг просто, швидко, в ньому виходить багато соковитої начинки і мало тіста. Я спеціально купую листкове тісто з запасом і кладу в морозильну камеру, а коли потрібно дістаю і готую.

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 200г
  • гриби – 200 300г
  • цибулина – 1шт
  • сіль за смаком
  • чорний перець – за смаком
  • сир плавлений – 100 г
  • сир твердий – 150г

Приготування:

  1. І так спочатку займемося начинкою. Цибулину порізати кубиками, свіжі шампіньйони 300 грам поріжемо кубиками. Беремо сковорідку, наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо гриби і смажимо до випаровування рідини, тепер додаємо сіль за смаком і чорний перець і додаємо плавлений сир 100гр, можна взяти грибний я беру вершковий. Як сир розтопиться знімаємо з вогню.
  2. Тепер дамо начинці трохи охолонути.
  3. Беремо листкове тісто, я беру дріжджове, у мене в пачці 2 пластинки вагою по 200 грам кожна, я беру 1 пласт тіста і розкачую в прямокутник.
  4. Робимо бордюри. Тепер кладемо начинку грибну, розподіляємо рівномірно.
  5. Сир додаємо до смаку, у мене 150 грам, натремо на грубій тертці, посипаємо пиріг.Смачний лінивий пиріг з листкового тіста. Діти в захваті від нього
  6. Край за бажанням змащуємо яйцем.
  7. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при 200 градусах 15 хвилин або орієнтуйтеся по своїй духовці. Готовий пиріг дістаємо і розрізаємо на порційні шматочки.

Соковито, ніжно і дуже смачно, рекомендую.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: