Смачний торт всього з 3 інгредієнтів. Цей десерт – сама ніжність!
Це спрощений рецепт торта «Наполеон». Готується швидко, виходить – смачно.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- листкове бездріжджове тісто – 450 г;
- вершки – 400 мл;
- згущене молоко – 0.5 банки.
Покроковий процес приготування
Розморожуємо тісто, розкатуємо і ріжемо на смужки. Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо смужки хвилин 15.
Вершки збиваємо до густої піни, на маленькій швидкості, поступово додаємо згущене молоко. Крем повинен вийде м’яким і рідкуватим.
Беремо будь-яку прямокутну форму, застеляємо її харчовою плівкою і наливаємо на дно крем, на нього кладемо охолонувші смужки, зверху крем і знову смужки. Викладаємо все і зверху добре змащуємо кремом. Ми залишаємо трохи крему і 2 смужки тіста для прикраси.
Ставимо торт в холодильник на 12 годин. Виймаємо, перевертаємо на тарілку, змащуємо з усіх боків кремом, обсипаємо крихтою з смужок.