Смакота з картоплі і фаршу! Найпростіші інгредієнти, а результат вражає
Котлети з картоплею виходять настільки м’якими і соковитими, смачними, що ви точно включите їх у своє сімейне меню і станете часто готувати. Страва абсолютно бюджетна.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля, 2 шт;
- сухарі паніровочні;
- вода, 200 мл;
- сметана, 3 – 4 ст.л;
- базилік, сіль.
Для приготування котлет вам необхідно:
- фарш будь-який, 500 г;
- картопля, 1 шт;
- цибуля, 1 шт;
- сіль, перець;
- сухарі паніровочні;
- часник, 2 – 3 зубчики.
Процес приготування
Картоплю 1 шт. разом з цибулею і часником подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо масу з фаршем.
За смаком солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції.
Порада: якщо фарш рідкий, додаємо панірувальні сухарі пару столових ложок. Можна ще взяти манну крупу.
Картоплю ріжемо соломкою.
Формуємо котлети: у фарш всередину кладемо соломку картоплі і защипуємо краї. Робимо котлетки .
Обвалюємо котлети в сухарях, обсмажуємо в олії до хрусткої скоринки. Укладаємо котлети в каструлю.
Сметану змішуємо з сіллю, перцем, базиліком і іншими спеціями за смаком, томатною пастою.
Заливаємо котлети цим соусом і тушкуємо на повільному вогні близько 10 – 15 хвилин.
Подаємо котлети з будь-яким гарніром, салатами зі свіжих овочів, запеченими овочами і різними соусами.