Смакота за лічені хвилини: ледачі яблучні пончики
від Denzhyttya
4 Жовтня, 2020
Це найпростіші, і в той же час надзвичайно смачні яблучні пончики! Повністю м’які і прожарені всередині, зовні – хрустка скоринка з ароматною посипкою. Так і хочеться з’їсти пару смачних яблучних пончиків за переглядом фільму!
Інгредієнти:
- 150 мл молока
- 1 яйце
- 1 ч. Л. рослинного масла
- 120 гр борошна
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. Л. розпушувача
- щіпка солі (1/4 ч. л.)
- 4-5 шт солодких яблук
Для посипання: 60 гр цукру + 0,5 ч. л. кориці.
Приготування:
- В одній мисці змішати сухі інгредіети (мука, цукор, розпушувач, сіль), в інший – вологі (молоко, яйце, масло). З’єднати в одній тарі.
- Вийде досить густе тісто – таке і має бути.
- Яблука очистити від шкірки, вирізати серцевину і нарізати на дольки не більше 0,5 см.
- Занурити кожну часточку в тісто і перекласти на сковороду з розігрітим маслом. Смажити на вогні нижче середнього по обидва боки до золотистої скоринки.
- Гарячі пончики занурити в посипання з цукру і кориці. Можна також використовувати просто цукрову пудру, або зовсім обійтися без посипання.
М’які і пропечені всередині, в міру солодкі, хрусткі, з яблучно-коричної ноткою – ці пончики не можуть не сподобатися!
Джерело:
myhomeinspiration.net
Позначки