Смажена чи сира: як правильно? Яку цибулю я додаю в фарш для котлет
Правильно та, яка дає кінцевій страві очікуваний вами смак. Всі господині готують за своїми домашніми рецептами і одним подобається фарш з обсмаженою цибулею, інші вважають за краще тільки сирою.
Що вибрати
Багато хто помилково думають про те, що заправлений сирою подрібненою цибулею фарш швидко псується. Це не так: цибулевий сік є консервантом, він сприяє тривалому зберіганню м’ясної маси. Просто за час зберігання фарш стає більш світлим з зеленуватим відтінком, так як на волокна впливають природні кислоти цибулі.
Сира цибуля дає котлетам необхідну соковитість, м’якість. При обсмажуванні гіркі і гострі речовини цибулі розпадаються, тому немає ніякого «неприємного» цибулевого аромату, як сьогодні стверджують «господині» від кулінарії.
Якщо говорити про попередньо обжарену цибулю, що додається в котлети, то вона надає оригінальність, деяку насолоду, м’якість, результат не буде жорстким. Пишності від цибулі не чекайте – деяку легкість котлет дає простий прийом відбивання фаршу.
Смажена чи сира: як правильно? Яку цибулю я додаю в фарш для котлет
Не полінуйтеся і відбивайте його хоча б 3 хвилини. Результат ви точно оціните. Незалежно від того, сиру додали цибулю чи обсмажену.