Смажена капуста вийде в рази смачніша, якщо додати простий інгредієнт

Смачно приготувати капусту може навіть недосвідчений кулінар, а допоможе йому в цьому мій рецепт. Така капуста не просто відмінний гарнір, а й смачна начинка на пироги або пиріжки.

Інгредієнти:

  • Капуста – 300 грам
  • Цибуля ріпчаста – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Сіль, перець, спеції – за смаком
  • Олія соняшникова – 3 ложки столові
  • І секретний інгредієнт, про який розповім далі

Приготування:

  1. Потрібно нарізати півкільцями цибулю і натерти на великій тертці моркву.
  2. Обсмажити морквину з цибулею на олії і паралельно нашаткувати капусту.
  3. Потім у сковороду викласти капусту і смажити, доки не почне відчуватися характерний аромат смаженої капусти.
  4. Значить, настав час для секретного інгредієнти. А це звичайне молоко. Половини склянки на 300 г капусти цілком достатньо.
  5. Молоко потрібно влити, закрити сковороду кришкою, зменшити вогонь на мінімум і тушкувати, доки рідина повністю не випарується.
  6. Наприкінці приготування посолити, поперчити за смаком, за бажання додати спеції, і навіть зелень і вимикаємо плиту.

Дуже смачна тушкована капуста готова. Хоч на гарнір, хоч для начинки у пироги чи пиріжки.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: