Смажені кабачки під смачним соусом. Швидко та просто

Найсмачніші кабачки під соусом, який надає кабачкам неповторного смаку. Готуються за лічені хвилини. Дуже смачні та корисні.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • паприка – 1 ч.л.
  • борошно – 1 ст.л.
  • сметана – 2 ст.л.
  • часник 1-2 зубчики
  • гірчиця – 0,5 ч.л.
  • спеції за смаком
  • сіль за смаком
  • кріп півпучка (20 г.)

Приготування:

  1. Кабачок нарізати пластинками завширшки ~0,7см. Додаємо паприку та борошно. Добре перемішуємо.
  2. Обсмажуємо кабачки на олії з обох боків до золотистого кольору.
  3. Потім, викладаємо кабачки на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію.
  4. Приготуємо соус. До сметани додаємо часник, кріп, гірчицю та спеції за смаком. Якщо спеції не солоні, можна додати 0,5ч.л. солі.
  5. Коли кабачки охолонуть, змащуємо їх згори соусом.

Готово! Всім бажаю приємного апетиту!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: