Смажені котлети по-німецьки — виходять дуже ніжні, з вершковим ароматом
від Denzhyttya
9 Вересня, 2021
- Рецепт який точно сподобається!
Котлети виходять дуже смачні, соковиті і ароматні. Ніяких дивовижних продуктів не буде потрібно, за складом все досить просто і доступно. Але деякі нюанси роблять їх незвичайними і дуже смачними, виходить набагато цікавіше, ніж наші прості класичні котлети.
А все завдяки додаванню деяких інгредієнтів. А ще потрібно обов’язково дати готовим котлет постояти під кришкою перед подачею, вони стануть м’якими і соковитими,.
Інгредієнти:
- фарш — 1 кг
- батон або білий хліб — 4 скибочки
- часник за смаком
- молоко — 100 мл
- гірчиця — 2 ч. л
- яйця — 2 шт
- цибуля — 2 шт
- сіль, перець, спеції, зелень
- масло вершкове — 50 г
Приготування:
- Заливаємо батон молоком на 10 хвилин, потім віджимається від рідини.
- Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору.
- Змішуємо фарш з подрібненим часником, з розмоклим в молоці батоном, обсмаженою цибулею, перцем, сіллю, спеціями і гірчицею.
- Додаємо подрібнену зелень.
- Формуємо руками котлети, паніруємо в дрібних сухарях і обсмажуємо на середньому вогні на рослинній олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
- У готові котлети додаємо кілька шматочків вершкового масла і тушкуємо кілька хвилин. Котлети вийдуть дуже ніжні і з вершковим ароматом.
Джерело:
ukr.media