Смажені стрілки часнику з яйцем: приголомшливо смачно

Обсмажені на олії стрілки часнику з цибулею, морквою і яйцем: ви навіть не уявляєте наскільки це смачно. Якщо ви не пробували цю страву, то обов’язково приготуйте. Ви будете приємно здивовані. Приготувати простіше простого, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити своє повсякденне меню абсолютно новими смаками. Просто, швидко і мега апетитно. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Інгредієнти:

  • 500 гр стрілок часнику
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 1 яйце
  • соняшникова олія для смаження
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква

Приготування:

  1. В першу чергу очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її. Після чого, використовуючи терку, натираємо на великій фракції очищену моркву.
  2. Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлені інгредієнти обжарюватися.
  3. Тепер відрізаємо світлу частину часникових стрілок і промиваємо під проточною водою.
  4. Потім відправляємо до овочів і продовжуємо процес смаження ще 10 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати інгредієнти.
  5. Солимо і перчимо до смаку. Після чого додаємо трохи збите яйце. Накриваємо сковороду кришкою і смажимо ще 1 хвилину.
  6. Після закінчення потрібного часу страва готова і її в гарячому вигляді можна подавати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: