Смажений болгарський перець з часником

Цим чудовим рецептом приготування солодкого перцю поділилася зі мною бабуся. Скільки себе пам’ятаю, ця страва завжди була присутня на наших сімейних застіллях. Так само як олів’є і закусочні бутерброди з рибкою. Смажений болгарський перець з часником – це чудовий варіант закуски для святкового і пісного столу. Крім того, готувати це частування вкрай просто, а виходить воно неймовірно смачним. Просто за вуха не відтягнеш.

Смажений болгарський перець з часником можна приготувати безпосередньо до застілля. Але як варіант, закуску також можна скласти в вакумний контейнер, щільно закрити кришкою і зберігати в холодильнику. Любителі гостренького по достоїнству оцінять смак смажених болгарських перців, приготованих за цим рецептом.

Інгредієнти:

  • болгарський перець 10 шт.
  • часник 5 зуб.
  • оцет 4 ст. л.
  • сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • цукор 0,5 ч. л.
  • Соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Вимийте болгарські перці і проколіть кожен з них в декількох місцях виделкою.болгарський перець цілком
  2. Викладіть перці на розпечену сковороду з соняшниковою олією і накрийте кришкою. Обсмажте на помірному вогні до м’якості.смажений болгарський перець
  3. Тим часом в окремій ємності змішайте оцет, цукор і видавлений часник.часниковий маринад
  4. Викладіть перці на тарілку, посоліть і поперчіть за смаком і полийте заправкою. Накрийте плівкою і відправте в холодильник на 1 годину.смажений болгарський перець з часником

Для приготування цієї закуски бажано використовувати маленькі перці однакового розміру. Тоді їх буде дуже зручно їсти і вони красиво виглядатимуть на столі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: