Смажимо кабачки як “м’ясо по-французьки”: замінюють і гарнір, і м’ясо одночасно

Завдяки текстурі кабачкам можна надати практично будь-який смак. Один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.

Інгредієнти:

  • 2 середні кабачки.
  • сіль та чорний мелений перець.
  • 100 грамів будь-якого твердого сиру.
  • по чайній ложці сухої петрушки та паприки.
  • 4 яйця.
  • 100 грамів панірувальних сухарів.
  • 50 грамів борошна.

Приготування:

  1. Кабачки чистити не потрібно, просто подряпуємо кілька смуг вилкою, так вони просмажаться краще. Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.Смажимо кабачки як "м'ясо по-французьки": замінюють і гарнір, і м'ясо одночасноСмажимо кабачки як "м'ясо по-французьки": замінюють і гарнір, і м'ясо одночасно
  2. В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця. В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.Смажимо кабачки як "м'ясо по-французьки": замінюють і гарнір, і м'ясо одночасно
  3. Тепер кожен кабачок послідовно опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.
  4. Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.Смажимо кабачки як "м'ясо по-французьки": замінюють і гарнір, і м'ясо одночасно

Завдяки сирній паніровці та обсмажуванні кабачки на смак вийшли майже як м’ясо. Спробуйте також варіювати спеції, щоб щоразу отримувати нову страву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: