Смажимо мойву та кільку в папері

Смажити рибу в холодну пору року стає особливо трудомістким, запах довго не вивітрюється і при звичайному способі смаження бризки олії розлітаються по всій кухні. Вирішити проблему виявилося простіше простого: навіть при смаженні дрібної рибки, мойви, хамси та кільки, ніякого запаху не залишається. Досить укласти рибу спочатку в папір.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм кільки (цей спосіб працює і на будь-якій іншій рибі),
  • соняшникова олія,
  • сіль,
  • перець,
  • трохи борошна

Приготування:

  1. Смажити будемо в щільному пергаментному папері.
  2. Рибу попередньо чистимо, прибираємо все всередині та промиваємо.
  3. Борошно змішуємо із сіллю та перцем, потім обвалюємо в ньому рибу.Смажимо мойву та кільку в папері, без запаху та бризок жиру по всій кухні
  4. Розстеляємо на робочій поверхні щільний пергаментний папір.
  5. Змащуємо його олією і розкладаємо рибу навколо.
  6. Рибу також проливаємо олією, потім акуратно запаковуємо папір під розмір сковороди.
  7. Перекладаємо упаковану рибу на розігріту сковороду і просто смажимо, вже без олії.Смажимо мойву та кільку в папері, без запаху та бризок жиру по всій кухні

Весь запах залишиться усередині.

У такий же спосіб готувати можна будь-яку рибу, у тому числі й червону.Смажимо мойву та кільку в папері, без запаху та бризок жиру по всій кухні

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: